انواع پروتز سینه ، پروتز سینه یه عمل زیباییه که می تونه نواقص سینه خانم ها رو بر طرف کنه و یه استایل بهتر برای اونا خلق کنه. البته نتیجه این عمل زیبایی به عوامل زیادی بستگی داره و از اون جایی که این عمل امروزه خیلی باب شده ما قصد داریم در ادامه تمام ابعاد یک پروتز موفق رو مورد بررسی قرار بدیم و مهم ترین نکته هایی که در مورد اون وجود داره رو توضیح بدیم. به شما هم پیشنهاد می کنیم که تا پایان با ما همراه باشید.
انواع پروتز سینه به چه صورت هستند ؟
پروتز سینه بر اساس نوع ماده تشکیل دهنده به سه نوع تقسیم می شه که عبارتند از:
-
پروتز سینه آب نمکی
در پروتز سینه آب نمکی سینه را با سالین پر می کنند و تقریباً می تونیم بگیم که با انجام این پروتز سینه یک شکل طبیعی به خودش می گیره. این پروتز جداره سفتی داره و احتمال این که در بدن بترکه خیلی کمه. پروتز سینه آب نمکی عوارض زیادی نداره و راهکار مناسبی برای رفع کاستی های سینه به حساب می یاد.
-
پروتز سینه سیلیکونی
در این پروتز از یه نوع ماده ژله ای چسبنده استفاده می شه. پروتز سینه سیلیکونی از لحاظ ساختاری شباهب زیادی به بافت سینه داره و به همین دلیل بعد از انجام اون سینه ها حالت طبیعی به خودشون می گیرند. این نوع پروتز امنیت زیادی داره و عوارض اون خیلی کم تر از بقیه پروتز هاست. اما هزینه انجام اون به نسبت بالا است و ممکنه خیلی ها از پس پرداخت هزینه هاش برنیاند.
-
پروتز سینه ثابت
پروتز دیگه ای که وجود داره پروتز ثابته. پروتز ثابت بافت محکمی داره و خیلی کم پیش می یاد که زمانی که در بدن قرار داده می شه بترکه. برای انجام این پروتز باید برش های بزرگی روی سینه ایجاد بشه و همین علت کافیه که تعداد کمی به انجام اون تمایل داشته باشند.
قبل از پروتز سینه باید چه کار هایی انجام بدیم؟
- بیمار از ده روز قبل از عمل نباید داروی رقیق کننده مصرف کنه.
- ماموگرافی سینه ها و آزمایش های قبل از عمل باید در یه آزمایشگاه مجهز و مطمئن انجام بشه تا احتمال بروز خطا به کم ترین حد خودش برسه و عمل به خوبی انجام بشه.
- برای این که دکتر بتونه تصمیم درستی بگیره و عمل نتیجه مطلوبی داشته باشه باید از تمام جزئیات وضعیت جسمی بیمار اطلاع داشته باشه و بیماری های اون بدونه.
چه کسایی نمی تونند پروتز سینه انجام دهند؟
خانم هایی که با یه بیماری خاص دست و پنجه نرم می کنند یا شرایط جسمی خوبی ندارند نمی تونند سینه هاشون را جراحی کنند.
پروتز سینه در چه سنی باید انجام بشه؟
بهترین سن برای پروتز کردن سینه بین 20 تا 30 سالگی است. چرا که بدن در این زمان قوای بیش تری داره و نتیجه پروتز بهتر می شه. البته گاهی در سن های بالا تر هم این عمل انجام می شه اما از اون جایی که معمولاً درسن های بالا ریسک این عمل بیش تر می شه توصیه ما به خانم هایی که قصد انجام این عمل رو دارند اینه که زود تر اقدام کنند تا بتونند نتیجه بهتری بگیرند و با مشکلی مواجه نشد.
آیا انواع پروتز سینه تاریخ انقضا داره؟
کسایی که قصد دارند سینه هاشون رو پروتز کنند باید بدونند که تمام انواع پروتز تاریخ انقضا دارند و نباید از پروتز های تاریخ مصرف گذشته استفاده کنند. البته زمانی که پروتز داخل سینه قرار داده می شه این موضوع منتفی می شه و نیازی به نگرانی نیست.
پروتز سینه چه عوارضی داره؟
پروتز سینه هم مانند بقیه عمل های زیبایی یک سری عوارض داره که مهم ترین اون ها عبارتند از:
-
عفونت سینه
اگر برای انجام عمل جراحی از وسایل استریل شده استفاده نشه یا خود بیمار در دوران نقاهتش بهداشت رو رعایت نکنه ممکنه که زخم ها عفونت کنند.
-
مختل شدن شیردهی
ممکنه که در حین عمل سینه آسیب ببینه و مادر نتونه به فرزندش شیره بده. به همین دلیل متخصص ها به خانم ها توصیه می کنند که بعد از تمام شدن دوران شیر دهی برای ایمپلنت سینه اقدام کنند.
-
چروک شدن سینه ها
اگه از پروتز های غیر استاندارد استفاده بشه سینه ها بعد از عمل چروک می شند و پوست اون ها جمع می شه.
-
ایجاد زخم های پوستی
معمولاً محل برش های جراحی زخم می شه اما این زخم ها بعد از مدت کوتاهی خوب می شند و هیچ اثری از اون ها نمی مونه. این در حالیه که اگه بیمار در محیط های نا مناسب قرار بگیره این زخم ها بد تر می شند و مشکلات جدی رو به وجود می یارند.
-
عدم تقارن سینه ها
اگه پزشک مهارت و تجربه کافی نداشته باشه ممکنه که تقارن سینه ها به هم بخوره و بیمار نتونه به نتیجه دلخواهش برسه.
-
ایجاد سروما
یکی دیگه از عارضه های رایج انواع پروتز سینه ایجاد سروما است. در این حالت دور پروتز سینه یه مایعی جمع می شه و درد و تورم سینه به طور غیر طبیعی زیاد می شه. پزشک هم برای این که بتونه این مشکل رو حل کنه باید مایعی که در سینه جمع شده را با سرنگ تخلیه کنه.
در دوران نقاهت پروتز سینه چه کار هایی باید انجام بدیم؟
برای این که به سینه ها فشار وارد نشه و تقارن اون ها به هم نریزه بیمار تا دو هفته بعد از عمل نباید روی شکم بخوابه.
بیمار می تونه برای رفع کبودی ها و تورم های بعد از عمل از کمپرس یخ استفاده کنه. البته از اون جایی که سینه ها تا یه چند وقتی بی حس هستند باید در انجام این کار خیلی دقت کنه تا به بافت سینه ها آسیبی وارد نشه.
اگه پزشک برای بیمار سوتین طبی تجویز کرده باشه اون باید به مدت 6 تا 12 هفته به صورت مرتب این سوتین را بپوشه و فقط در حین حمام کردن می تونه اون رو باز کنه.
بهتره تا زخم ها به طور کامل خوب نشدند و شکل سینه ها تثبیت نشده بیمار رانندگی نکنه و کار های سنگین رو از برنامش حذف کنه.