درمان انحراف بینی با جراحی

انحراف بینی
درمان انحراف بینی با جراحی ،انحراف بینی یه عارضه مشکل سازه که افراد در سنین مختلف با اون دست و پنجه نرم می‌کنند. انحراف بینی باعث می‌ شه که سوراخ بینی کوچک تر از حالت نرمال بشه و فرد نتونه نفس بکشه. در این صورت پوست بینی خشک می شه و خونریزی می‌کنه. افرادی که از این بیماری رنج می‌ برند حتماً باید اون را جدی بگیرند و قبل از این که کار از کار بگذره برای درمان اون اقدام کنند و از اون جایی که این موضوع خیلی مهمه ما می خواهیم در ادامه به طور مفصل در رابطه با انحراف بینی صحبت کنیم و مهم ترین نکته هایی که در مورد این بیماری وجود داره رو بیان کنیم. به شما هم پیشنهاد می کنیم که تا پایان با ما همراه باشید تا اگه دچار این عارضه شدید اطلاعاتتون کافی باشه و بتونید قبل از این که به صورت جدی آسیب ببنید اون رو درمان کنید.

چه جوری متوجه بشیم که بینی مون انحراف داره؟

انحراف بینی معمولاً یک سری علائم داره که ما در این قسمت مهم ترین اون ها برای شما توضیح می دهیم:

• درد گرفتن صورت

یکی از شایع ترین علائم انحراف بینی درد گرفتن صورته. دلیلش هم اینه که انحراف بینی باعث می شه به دیوار داخلی بینی فشار وارد بشه و از حالت طبیعی خارج بشه.

• تنفس پر سر و صدا در خواب

یکی دیگه از علائم انحراف بینی اینه که هنگامی که فرد می خوابه خرناس می کشه و تنفسش صدا داره. البته این مشکل بیش تر اطرافیان بیمار رو اذیت می کنه.

• آپنه خواب

زمانی که بینی انحراف داشته باشه فرد دچار آپنه خواب می شه و در تنفسش اختلال به وجود می یاد. این عارضه خیلی خطرناکه و اگه جدی گرفته نشه ممکنه باعث بروز سکته مغری و قلبی بشه و فرد رو تا سر حد مرگ پیش ببره.

• عفونت های مکرر سینوسی

زمانی که انحراف بینی خیلی شدید باشه با عارضه عفونت های سینوسی خودش رو نشون می ده. این نوع عفونت ها خیلی مشکل ساز اند و درمان اون ها به زمان زیادی نیاز داره.

• مبتلا شدن به بیماری سینوزیت

انحراف تیغه بینی مانع تخلیه سینوس ها می شه و احتمال ابتلا به بیماری سینوزیت رو افزایش می ده. حتی در برخی مواقع هم دیده شده که بیمار به صورت دائمی مشکل سینوزیت داره و درد امونش رو می بره.
جراحی انحراف بینی

دلیل انحرف تیغه بینی چیه؟

وارد شدن ضربه های شدید به بینی یکی از مهم ترین علت های انحراف بینیه. اما ممکنه که بعضی ها هم به صورت مادر زادی این مشکل رو داشته باشند و در معرض هیچ ضربه ای قرار نگرفته باشند.

برای درمان انحراف بینی چه راه هایی وجود داره؟

در حال حاضر برای درمان انحراف تیغه بینی دو راه وجود داره که عبارتند از:

• استفاده از دارو

تا جایی که بیماری فرد خطرناک نباشه و مشکل جدی برای اون پیش نیورده باشه دکتر ترجیح می ده با تجویز دارو این مشکل رو حل کنه. معمولاً هم دارو هایی مثل اسپری های استروئیدی، آنتی هیستامین ها و مواد ضد احتقان برای رفع این عارضه تجویز می شوند.

• عمل جراحی بینی

هستند بیمارانی که مشکل انحراف بینیشون خیلی شدید تر از اونیه که با دارو رفع بشه. در این صورت پزشک راه کار عمل جراحی بینی رو انتخاب می کنه و بعد از انجام آزمایشات و معاینات بینی اون رو عمل می کنه و از این طریق مشکلات تنفسی بیمار رو برای همیشه حل می کنه.
فقط باید توجه داشت که برای درمان انحراف بینی با جراحی بینی باید پیش متخصص گوش و حلق یا فوق تخصص جراحی پلاستیک این جراحی را انجام دهید که نتیجه بهتری بگیرید.
فقط توجه کنید که درمان انحراف بینی با جراحی ممکن هستش با توجه به غضروف بینی شما بعداز مدتی احساس عدم قرینگی کنید که به طور کلی در جراحی بینی هیچ چیزی به طور ایده ال و صددرصد قابل درمان نیست و نباید تصور داشته باشید که با این جراحی کل انحراف شما درمان شود.
ضمنا به این نکته هم توجه کنید که ممکن هست که عدم قرینگی به علت جراحی بینی بر اثر تورم باشه و باید فرصت بدین که این تورم به کلی بعد از سپری شدن حداقل شش ماه از زمان جراحی به طور واضح مشخص بشه.

چه زمانی برای جراحی انحراف بینی مناسبه؟

اگه مشکل انحراف بینی مادر زادی باشه فرد باید تا زمان بلوغ صبر کنه. اینجوری رشد بینی کامل می شه و عمل نتیجه بهتری داره.
اما اگه فردی به دلیل بروز یه حادثه مثل تصادف به مشکل انحراف بینی دچار شده باشه باید سریعاً برای عمل جراحی اقدام کنه تا با مشکلات تنفسی جدی رو به رو نشه و مجاری تنفسی اش صدمه نبینند.

هزینه عمل انحراف بینی

میزان هزینه عمل انحراف بینی به میزان مهارت پزشک جراح و شرایط بیمار بستگی داره و نمی شه هزینه های این عمل رو به طور دقیق حساب کرد. اما برای این که مشکلی پیش نیاد بهتره که بیمار و پزشک قبل از انجام عمل در این مورد با هم صحبت کنند و توافق های لازمه صورت بگیره.

در دوران نقاهت جراحی بینی چه کار هایی باید انجام داد؟

• کسی که بینی اش رو جراحی کرده برای کم کردن تورم های بعد از عمل باید تا 72 ساعت به صورت دائمی از کمپرس سرد استفاده کنه.
• بیمار تا هفت روز بعد از عمل باید هنگام خواب سرش رو روی دو تا بالشت بذاره و حواسش باشه که فشاری به بینی اش وارد نشه.
• تا دو روز بعد از جراحی بیمار فقط باید مایعات بخوره. بعد از این تایم هم غذا هاش باید سبک و معمولی باشند.
• بهتره که فرد تا چهار هفته بعد از عمل کار هایی مثل فین کردن و تنفس عمیق رو انجام نده تا زخم هاش خوب بشند و احتمال خونریزی بینی اش هم به صفر برسه.
• فرد زمانی می تونه پانسمان بینی اش رو برداره که ترشحات بینی اش به طور کامل متوقف شده باشه. در غیر این صورت اجازه این کار رو نداره.
• بیمار تو این دوران باید از انجام فعالیت های سنگین که باعث افزایش ضربان قلب می شه خودداری کنه.
• اگه بیمار بعد از این که از بیمارستان مرخص شد درد داشته باشه می تونه برای تسکین درد هاش از استامینوفن کدئین دار استفاده کنه. ولی اگه این مسکن نتونه درد های اون رو مهار کنه و دردش زیاد تر بشه باید حتماً برای رفع این مشکل به پزشک مراجعه کنه. چون احتمال داره مشکلی پیش اومده باشه و جونش در خطر باشه.
• در دوران نقاهت جراحی بینی مصرف الکل و دخانیات کاملاً ممنوعه.
• وقتی که تامپون بینی فرد برداشته می شه باید بخیه هاش رو با آب اکسیژنه تمیز کنه و روی اون ها پماد بزنه.
• در صورتی که بدن بیمار به دارو هایی که پزشکش تجویز کرده حساسیت نشون بده و فرد مدام حالت تهوع و استفراغ داشته باشه باید سریعاً به پزشک مراجعه کنه و مشکل پیش اومده رو با اون در میون بذاره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + شانزده =