هزینه لمینت دندان

هزینه لمینت دندان

هزینه لمینت دندان ، لمینت دندان یکی از بهترین و جدید ترین شیوه هاییه که برای ترمیم دندان های خراب طراحی شده. ما به شما اطمینان می دیم که اگه این شیوه رو برای ترمیم دندان هاتون انتخاب کنید جذابیت و شادابی مجدداً به چهره تون بر می گرده و با اعتماد به نفس بیش تری تو جامعه حاضر می شید. البته لمینت دندان انواع مختلفی داره و افرادی که قصد انجام اون رو دارن باید اطلاعات کافی در مورد این موضوع داشته باشن تا بتونن تصمیم درستی بگیرن و بهترین گزینه رو انتخاب کنن. به همین دلیل ما در ادامه به طور مفصل در مورد این موضوع صحبت می کنیم.

هزینه لمینت دندان چه قدره؟

مقدار هزینه های لمینت دندان بر اساس مؤلفه های مختلفی تعیین می شه و از اون جایی که اکثر این مؤلفه ها ثبات ندارن و مدام تغییر می کنن نمی شه به صورت قطعی در مورد این موضوع اظهار نظر کرد. این در حالیه که مسائل مالی همیشه مهمن و نمی تونیم نسبت به اون ها بی توجه باشیم. به همین دلیل هم ما در این قسمت به برخی از شاخصه هایی که در حین محاسبه قیمت لمینت دندان مورد توجه قرار می گیرن اشاره می کنیم. این شاخصه ها عبارتن از:

• میزان تخصص دندان پزشک
• هزینه لابراتوار
• نوع و کیفیت چسبی که برای چسبوندن لمینت مورد استفاده قرار می گیره.

نکته در مورد هزینه لمینت دندان: درسته که مسائل مالی خیلی مهمن اما نباید اجازه بدیم که روی تصمیم ما تأثیر بذارن. در واقع ما باید قبل از مسائل مالی به میزان مهارت پزشک اهمیت بدیم و سعی کنیم بهترین دندان پزشک رو انتخاب کنیم. چرا که اگه پزشک مهارت کافی در این زمینه نداشته باشه و نتونه کارش رو به درستی انجام بده نه تنها مجبور می شید هزینه های بیش تری رو بپردازید بلکه به دلیل ترمیم مجدد دندان هاتون کلی اذیت می شید و برای این که به خواستتون برسید باید درد های زیادی رو تحمل کنید.

انواع لمینت دندان

لمینت دندان دو نوع داره که ما در این قسمت هر کدوم رو به طور جداگونه به شما معرفی می کنیم و اون ها عبارتند از:

• لمینت سرامیکی

این نوع لمینت یه لایه خیلی نازکه که از سرامیک خالص ساخته می شه. جالبه بدونید که لمینت سرامیکی برای دندان های جلویی طراحی شده و کارایی خوبی داره.

• لمینت کامپوزیتی

لمینت کامپوزیتی که به اون روش لمینت مستقیم هم می گن یه روش سریع و کاربردی برای ترمیم دندان های خرابه که می تونه زیبایی رو به لبخند شما بر گردونه.

مراحل لمینت کردن دندان ها

لمینت کردن مزیت های زیادی داره. اما این مزیت ها زمانی محقق می شن که پروسه لمینت دندان به صورت اصولی انجام شده باشه. به همین دلیل ما در این قسمت مراحل این کار را بیان می کنیم:

1. معاینه و قالب گیری دندان ها

برای این که لمینت کردن دندان ها به خوبی پیش بره پزشک باید قبل از هر کاری دهان و دندان های بیمارش رو به طور دقیق مورد بررسی قرار بده و قالب گیری کنه.

2. ساخت لیمنت

پزشک بعد از این که بیمار رو معاینه کرد می تونه ساخت لمینت رو شروع کنه. البته برای این که این کار بهتر و سریع تر انجام بشه باید از تجهیزات به روز استفاده کنه و در آزمایشگاه مخصوص این کار رو انجام بده.

3. تست کردن

در سومین مرحله پزشک لمینتی که ساخته رو تست می کنه تا اگه عیب و ایرادی داره سریعاً اون رو برطرف کنه.

4. نصب لمینت

در آخرین مرحله هم پزشک لمینتی که ساخته رو روی دندان‌ های بیمار نصب می کنه و برای آخرین بار کارایی اون رو چک می کنه.

آیا لمینت دندان عوارض داره؟

اگه پروسه لمینت کردن دندان ها به درستی انجام نشه عوارض مختلفی گریبان بیمار رو می گیره که مهم ترین اون ها عبارتند از:

• التهاب لثه

اگه پزشک نتونه لمینت رو به درستی کار بذاره گیر میکروبی ایجاد می شه و لثه ملتهب می شه. توجه کنید که در صورتی که این مشکل به موقع حل نشه فرد دچار بیمار های لثوی شدیدی می شه و کلی درد می کشه.

• بوی بد دهان

عارضه بعدی بوی بد دهانه که در صورتی که پزشک کارش رو به درستی انجام نداده باشه و بین دندان ها فاصله باشه این اتفاق می افته.

• تغییر رنگ لمینت

یکی دیگه از مشکلاتی که بعد از لمینت ممکنه پیش بیاد این که رنگ لمینت تغییر بکنه. البته احتمال بروز این مشکل در صورت انتخاب لمینت کامپوزیتی خیلی بیش تر می شه. دلیل اون هم اینه که بیمار مسواک نمی زنه و به بهداشت اهمیت نمی ده.

لمینت دندان در چند جلسه انجام می شه؟

یکی از مهم ترین سؤال هایی که در مورد لمینت دندان مطرح می شه اینه که این پروسه چه قدر طول می کشه؟
تعداد جلسات لمینت دندان به نوع لمینت بستگی داره. مثلاً لمینت سرامیکی نهایتاً در سه جلسه انجام می شه. اما برای انجام لمینت کامپوزیتی وقت زیادی نیاز نیست و با یک جلسه هم می شه اون رو انجام داد.

مراقبت های بعد از لمینت دندان

اگه بیمار بعد از لمینت کردن دندان هاش به چند نکته توجه کنه احتمال بروز عوارضی که در قسمت قبل به اون ها اشاره کردیم به صورت قابل ملاحظه ای کاهش پیدا می کنه. این نکته ها عبارتن از:
• برای این که لمینت دندان پوسیده نشه و کارایی لازم رو داشته باشه افراد باید حداقل روزی دو بار مسواک بزنن. البته برای این که نتیجه بهتری بگیرن باید از مسواک هایی استفاده کنن که مو های نرم دارن. وگرنه لمینت بعد از مدتی ساییده می شه و جذابیت ظاهری اش رو از دست می ده.
• کار دیگه ای که می تونه به افزایش طول عمر لمینت دندان کمک کنه اینه که فرد به طور مرتب از نخ دندان استفاده کنه و اجازه نده خرده های غذا لا به لای دندان هاش باقی بمونه.
• افراد باید بعد از انجام لمینت دندان هر شش ماه یک بار برای معاینه دندان هاشون به پزشک مراجعه کنن. با این کار اگه دندانی دچار پوسیدگی شده باشه قبل از این که کار از کار بگذره پزشک متوجه می شه و مشکل رو رفع می کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهار + سه =